WEEKEND BUFFET

Jumat sabtu bingung arep ngumpul ngumpul nang ndi karo dulur dulur utowo konco koncone? September Moji Resto Varna Culture Hotel Soerabaia duwe promo Mangan sak wareg e khusus dino jumat lan sabtu menu menu indonesia regone mung 75.000 reservasi h-1 via wa nang nomer 087757239011 gawe entukno rego khusus.. ayo cepetan reservasi Cak/Ning tak enteni yo.

Promone saiki 10 paket bonus 1 paket lho rek..