VARNA HERBAL BEER FESTIVAL OKTOBER 2018

Hayooo sopo sing tau krungu ta weruh ono bir sing marai sehat? Ga marai mabuk blas? 
Lek durung ono sing ngerti berarti kudu moro nang Festival beer herbal Varna Culture Hotel Soerabaia sing diadakno mulai tanggal 12 oktober 2018 iki
Cak ning kabeh kudu nyoba bir sehat iki, ono bir pletok, bir kocok karo coffee beer. Ayo ayo rame rame teko o yo cak ning