RIJSTAFFEL SOERABAIA 51

Jarene Jeff Keassberry ahline panganan Hindia-Belanda nang Sabuero, sampe sak iki Rijstaffel isih dadi menu sing akeh disenengi keluarga - keluarga londo sing leluhure duwe cerito utowo kaitan sejarah karo Hindia-Belanda.
Sak iki Varna Culture Hotel Soerabaia isih ngelestarikno Rijstaffel iki lho. Ndang cobaen isok karo ngiling - ngiling sejarah utowo cerito masa lalu (cerito) lo ya gaes ojok mantan

Informasi lebih lanjut utowo reservasi:
☎ 031-5478828