PROMO DESEMBER 2018

Cak/Ning ulan Desember Sego Nelayan Onok promo maneh cuma 50k wis oleh Es Sinom/Beras Kencur. Ditambah maneh Weekend Buffer 75k saben dino jumat - sabtu (18.00 - 21.00) + Live Music Campursarian.

Sing pengen ngerti rasane Beer Herbal sehat non alkohol onok Bir Plethok,Bir Kocok karo Coffee Beer cuma 15k

Ayo rek mampir langsung nang Varna Culture Hotel Surabaya.