PROMO CHRISTMAS 2018

Ngerayakno natal ga usah bingung2 meneh, ayo ngumpul bareng dulur2 lan karo konco nang Moji Resto Varna Culture Hotel, pas ono Buffet Masakan Wong Londo mulai 23-25 Desember, menune enak enak, ono live cooking pisan dadi iso sembari ajar masak tipis tipis gawe keluarga, ojo suwe2 lek arep reservasi