PROMO CHICKEN STEAK CAPPUCINO SC

Promo September !

September iki Varna Culture Hotel Soerabaia duwe promo khusus gawe Cak Ning sedoyo sing sueneng karo panganan sing mambu mambu londo karo kopi. Opo kuwi?? “” Chicken Steak Cappucino “” special resep seko Cheff e Varna.. Rasane piye? Pasti uenak.. Regone? Gawe wulan iki Cukup mbayar 45 ewu ae wes entuk menu iki karo ombenane, murah tooo??. nah ngenteni opo maneh?? Ndang budal nang Moji Resto Varna Culture Hotel Soerabaia, Jl Tunjungan 51 ojo lali ngajak Bapak,Ibu, dulur dulur, lan konco koncone yo