BUKHO POSHO 2019

Sore-sore bingung ngabuburit nang ndi karo konco-konco, langsung ae nang Jl Tunjungan, foto-foto disik mumpung akeh spot foto apik terus bukone nang Varna hotel, mumpung ono paket "Bukho Posho" rego terjangkau lan akeh pilihane ditambah ono gratisanne lek awakmu rombongan 10 wong, ayo kabeh di ajak yo rek ojok lali wong tuwone, pak de budhe, om tantene, ojok pacare ae sing dijak

#varnaculturehotel 
#pewariskulinersurabaya
#ngabuburit
#bukoposo